Отражение
Времето не лекува.
Лекуват черните очила.
Лекуват дългите улици.
Лекува нощта прекарана с друг.
Лекуват познатите и непознати
облечени в мъгла.
Лекува чадърът скрил дъжда.
Лекуват облаците, вятърът.
А времето...
Времето тече някъде.
Времето отминава.
Времето не лекува.
Написано по романа прочетен
и препрочитан от всички нас.
15. април, 2016
© Пламен Порчев All rights reserved.