Dec 9, 2006, 8:47 AM

Отражение 

  Poetry
625 0 12



В ръцете ми чаша с вино, червено.

Не червено – черно и тръпчиво като самота...

Проблясва в него пламъче лениво –

отражението тъжно на свещта.

 

Мислите ми стрелкат се в посоки.

Към миналото се обръщам с мъничко тъга.

А в бъдеще какво ли да очаквам?

Пламъчето разлюля се от сълза...

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??