Докосвай ме... повярвай, че съм истинска.
Във страстен танц телата да танцуват.
Разпалваща жарава съм разпръсната,
безброй искрици в тебе ще палуват.
Усмихвай се... разказвай ми със устните,
с целувки нежни бавно ме изричай.
Докосвайки, рисувай ме със пръстите,
в очите мои трепетно надничай.
Обичай ме... във тази нощ единствена,
след изгрева ще бъда парещ спомен.
Повярвай ми, във този час съм искрена.
“Обичам те”... прошепвам в миг отронен.
© Кремена Стоева All rights reserved.