Отронват се
година след година
от клонките на вечността.
Като щурче
в тревите-мисли свири
усмихната смъртта…
На вярата
във топлите прегръдки
спят уморените мечти.
Незабравими спомени
възкръсват
и вече не боли...
© Веселка Стойнева All rights reserved.
възкръсват
и вече не боли...