Дали си прокоба?!
Аз съм простосмъртна,
във вените ми отрова
тече бързосмъртна.
Не мога, не мога
да те махна от мислите,
ти си отрова
и бавно убиваш ме.
Убий ме бързо,
спри дъха ми завинаги,
убий ме, не издържам,
нека съм загинала!
© Богдана Маринова All rights reserved.