... чак сега разбирам -
всичко е било лъжа -
не си лекувал, ти си изяждал
сърцето ми вместо това.
Чак сега разбирам -
всичко е било лъжа -
това, което си ми давал
не е било любов, а стръв,
това което си ми давал
не е любов - отровна кръв.
Сега тече по вените ми...
Чак сега разбирам -
всичко е било лъжа -
не е пречистващата сила,
а разяждаща киселина.
Чак сега разбирам -
всичко е било лъжа -
не си ми дал, а си отнел
от мене любовта.
Сега съм като тебе -
изкусно лъжа и крада
животворяща сила
и се храня със сърца -
пленявам ги и ги разбивам,
изпивам им до капка любовта,
оставям в тях да циркулира,
заместител... отровната киселина.
© Виктория Стоянова All rights reserved.
всичко е било лъжа -
не си ми дал, а си отнел
от мене любовта"
Ето това най-трудно го разбираме!
Прекрасен стих!