Отвъд пространството и времето
нетленните неща царят.
Извън оковите на бремето
се носи чист и свят - Духът...
Отвъд надеждата и болката
възкръсва с песен Любовта.
Раздава себе си на хората
и прави по-добър света...
Светли празници на всички!
© Вилдан Сефер All rights reserved.