Oct 31, 2008, 11:15 PM

Отвъд шамандурите 

  Poetry
803 0 14

 

От шамандурите нататък
започва истинското плаване.
Опъваш волята до крайност
и нямаш право на удавяне.

През бурите минаваш твърдо,
повярвал, че те чака бряг,
зад грохот на вълна задъхана
или зад хоризонта чак.

Останал сам със свойте истини,
преминал плитката вода,
ще разбереш – зад шамандурите
най-после си на свобода.

 

 

 

© Лили Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??