Бойко, от властта се мръдни!
Не виждаш ли, че сте некадърни?
Спи народът, сляп в безразличие.
Не му пука даже от отчайващото безпаричие.
Живеем в държава мутрашка.
Не домати трябват, а тояжка.
Инак как ще оцелеем в тоя свят вълчи?
Бойко казва: "Търпи там и си мълчи".
Народе, отхвърли това управление лъжовно!
Накажи ги за безхаберието им отровно!
Хора, вземете се в ръце!
Стига сте били овце!
© Георги All rights reserved.
Но ти си казал всичко много точно! Поздравления!