Далече съм от рамки и клишета,
не се побирам в ничии калъп.
Троша безмълвно сита и решета.
Овен съм. Твърдоглав. И много тъп.
Не пиша за възторзи, или слава.
Комуто не харесва - не чете.
Не ме кори, обичай ме такава.
Ронин съм аз, с душата на дете.
И как ли да научиш старо куче,
на хитрости и нови номера?
Сама помоли Бог да ти се случа.
А дявол молиш - да се променя...
© Надежда Ангелова All rights reserved.