Добър вечер, вълнение мое,
и не гледай навън, че вали.
Ще измие сълзите пороят,
ще се смеем отново, нали?
Прегърни ме, спасение мое,
набери ми букетче звезди.
Приютена в прегръдката твоя
ще рисувам небе от мечти.
Потопи ме, мълчание мое,
във вълшебство от бисерен звън
и в безбрежната шир на покоя
ще смутя твоя приказен сън.
Bloom
© Веси Василева All rights reserved.