Mar 17, 2017, 7:56 AM

П/у/етите 

  Poetry
430 0 1

 

 

 

 

Мислещи от безсъние,
         пишещи в безмълвие,
тънещи в безстишие
         сподавено въздишащи,
глаголящи в самовглъбие ...
         о, безнадеждно ви безсмъртие ...!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??