Зърнах падаща звезда
и пожелах си теб с мен до края на света!
Мечтаех как хванал моята ръка,
желаеш да притежаваш моята душа!
Надзърни отвъд мойта лесна голота,
виж усмивката в сърцето
при близостта до твойта сладка красота!
Ще дойде ли времето заедно да гледаме звезди,
ще сбъдваме ли някога заедно мечти!
Желая най-накрая да съзреш
погледа ми топъл,
който като вопъл
следва те в стаята широка,
наблюдава накъде ще тръгнеш
и в каква посока!
За Бога, осъзнай се, опомни се,
погледни ме, разучи ме!
Пожелай моето желание,
виж тази падаща звезда,
нека за нас няма повече страдание,
погледни ме, виж любовта и отвърни ù с твойто Да!
© Пенка Лесидренска All rights reserved.
погледни ме,разучи ме!"
Много ми харесва Браво 6 от мен