Aug 29, 2005, 8:40 AM

Пак,но за последен път 

  Poetry
916 0 2

Пак вали,небето плаче...
Пак целувам мокрото стъкло!
Пак сама,без обич вече,
пак без теб в студеното легло!


И днес си казах "Стига вече!
Защо обичаш силно всеки път...?!"
Не получих отговор обаче...
Пак сама,но за последен път!


И пак повтарям грешните заблуди,
безумно любя нечии очи!
Очите мои сигурно са луди,
а погледът пред мен виновно пак мълчи!


Защо потъпка всичкитв си думи?
Защо наказа ме да чувствам любовта?
Как забрави всичко помежду ни
и избяга,за да търсиш красота?!


Научи и другата да те обича,
тъй както някога научи мен!
Със мойто свято име я наричай,
нека те боли,тъй както мен!


И пак сама,но вече свикнах,
ще си тръгна аз и този път.
Сърцето пак успя да те обикне...
Пак,но за последен път!

© Иринка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??