Mar 29, 2013, 6:31 PM

Пак за лебедова песен (сонет) 

  Poetry » Civilian
305 0 0

Аз по Надолното се спущам,
от мързела си натежах!
И лебедова песен слушам,
притиснат от космичен страх!

Не знам какъв се изживявам,
но само  вземам и не давам...
Дори изпадам във екстаз,
от хорското щом вземам аз!

Нима от дните ми големи
остана само нищета.
И почерня за мен света,
щом не решавам теореми!

Опашката си аз подвих,
изглежда,че се уморих...



 

 

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??