Щом живееш във панелка,
носиш жълтата фланелка,
а и трябва да си луд
там да бъдеш в пек и студ
със перфектните комшии,
правещи си с теб кушии
и с любезни квартиранти,
каращи все на аванти.
Сутрин - страшна гюрултия.
А хапни поне филия!
На обяд деца крещят,
бабите ще оглушат.
Вечер - музика и танци.
Да заспиш ли - таратанци!
Няма, братко, угодия
във панелната кутия!
Или тотално изтрещяваш,
през къра почваш да го даваш,
или си взимаш партакешите
и се разделяш със келешите.
Направо си купувай смело
в някое планинско село
малка спретната къщурка.
Яко в нея се живурка!
© Георги Янков All rights reserved.