Паника!
Пожар във свинефермата!!!
Прасетата са в шок!!
Паника!!
Свиневъд-висшист се чеше по темето -
Всички клепоушковци - на психолог...
Тряааааааас!!!!!!!!!
Бъззззззззззззззззз!!!
Засъскват зли езици...
Констатация проста - на всеки два часа
затлъстява поне по един произволно избран баровски гъЗ -
документират психоаналитици...
Документират всичките до един:
- Нужна ни е незабавна прасешка промяна...
От сега Нататък -
Нека всички свинчета бъдат отглеждани просто за хубост
и... красота...
Да спят в балдахин...
И човеците се изпоядоха,
един-другиго,
без остатък...
© Кирил Бачев All rights reserved.