Feb 16, 2009, 1:08 AM

Парализа 

  Poetry
445 0 6

                      ПАРАЛИЗА

 

 

Отдавна децата отлетяха с птиците.

Пред храма старци събират трохи.

В очите им светят празни зеници.

Самотно заспиват под чужди стрехи.

 

 

Молитвено очакват младите.

Потънали на годините в залеза.

Звънят погребално камбаните.

 

… Животът заспива в парализа...

 

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??