Докосваш снега със ръката си
и усещаш ледените мънички кристалчета.
А споменът разкъсва душата ти
на изграждащите я безброй парчета.
Парчета, запечатали болката
дълбоко във своята същност,
станала част от решетката,
създала твоята външност...
© Симона Кръстева All rights reserved.