Запазих си от детството частици -
перо от птица, цветно стъкълце,
на изгревите - сините зеници,
солена капка от едно море!
Ще помня как попивах красотата -
приятелство, усмивки , топлина!
На залезите търсех тишината
заспивайки във скута на нощта!
Отключих скрина стар и малко прашен,
парченцата от спомени сглобих...
отчупих си комат от хляб домашен
и бързо в пътя боса продължих!
© Руми All rights reserved.