Те мечта са за мнозина –
и в лято, и в зима,
ала кьоравото тъй ги заслепява,
че мислят, че парата всичко решава,
ала не е тъй, уви,
не всичко купува се с пари.
Затова, човече, бъди смел*,
мисли, че те са средство, не цел!
© Георги All rights reserved.