Има слънце. И много небе.
Спрели птици в очите на парка,
хвърчила, скрили смях на дете
във душите си пъстри и млади.
Има мирис на кестен и дъжд,
минзухарено дълги алеи,
малко вятър, погалил деня
със ръцете си пролетно бели.
С пеперудено волни крила
аз летя, уловила безкрая,
в този парк, възродил младостта,
има всичко, което мечтая.
© Эоя Михова All rights reserved.