В Парламента -- куп лъжи.
Май ни идва твърде множко!
Фамилията му започва с "хаджи",
но с лично име, просто еТошко!
***
Брей, иде някакъв стилен народ!
С модерни речи вече съм омаян...
С любовен плам ме брани Мая!
Но в окото ми не плава параход.
***
Добро е нашето момче, добро:
фалшиво пее,свири на виола...
И аз съм селянче; но не от Учиндол.
Една проекция на сянка гола!
© Стойчо Станев All rights reserved.
Благодаря за пожеланията,да ти се връща!🤣
Благодаря за коментара, Ваня!
Вече не са за съжаление!😀