Jun 8, 2010, 9:46 AM

Пастирка на пеперуди 

  Poetry » Love
719 0 6

Ех, как ме върза само -
мен, пастирка на заспали пеперуди,
накиснати в стомашен сок
и натежали от изсолване!
До лудост
да изстъргвам от крилете им
кристалчета тъга и сол забрава
и да им казвам:
"Ставайте!
Спомнете си
как пърхате в стомаха ми,
когато любовта край вас (край мен) минава!"

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??