Пей, пей за мен красиво жълто птиче обагрено с всички цветове на света в гласа...
Достави ми това едничко удоволствие преди да е станало твърде късно...
Пей, пей, тази безкрайна омайна мелодия. Излей и моите чувства, защото аз не умея да говоря...
Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva)
© Камелия Илиева All rights reserved.
Дали мъж или жена „изговаря“ думите няма значение. Хубав съвет дава Патриция за авторите: „Никога не обяснявай“. Или поне, когато се обяснява, да не се очаква непременно разбиране. Аз съм на втория принцип Все още се изумявам, когато видя опити за класификации, квалификации и т.н. на автор според текста или коментарите му. Или опит да се „изобличи“ по някакъв начин заради характера му. Такива близки оценки вярно (може би) биха могли да дават само много близки приятели. А иначе всеки може да чете, разбира, да дава мнение. За текста. Другото е безсмислено, защото по никакъв начин не помага на автора да пише по-добре или на читателите да разбират по-добре.
Всеки автор е уникален. И всеки автор може да пише, стига да иска. А само времето ще каже дали ще стане известен, безсмъртен и т.н. Радвам се, че в случая авторката има увереност и пише, споделя че има книги. Успех!