Как се намериха перца от иридий
в самотния дом на дивите лебеди?!
Грозното пате не е заспивало,
защото очаква ято от същински лъчи.
Заблудени в студените преспи
в белите лапи на зимни хали,
търсят особената гледна точка,
за да се измислят сезони и слънца.
© Мария All rights reserved.
The work is a contestant:
Беше посред зима, когато най-после разбрах, че вътре в мен има непобедимо лято »