Oct 18, 2012, 10:50 AM

Пепеляшка 

  Poetry
398 0 1

Понякога любовта ни наранява,
каза ми Добрата Фея,
ама аз – нали съм Пепеляшка,
реших по моя начин да живея.

 

Тиквата превърна се в карета,
а в прекрасна рокля – старата ми дрипа,
в човеци – сладките мишлета,
и запътихме се заедно към принца.

 

И танцувахме под звуците вълшебни,
и шампанско пихме до забрава,
полунощ часовникът удари
и от блясъка ми нищо не остана.

 

Моят принц уж тръгна да ме гони,
ала нещо май за мен забрави,
не разбра и той какво ми стори –
с една обувка си останах.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??