Като сините небеса чиста,
ти душата ми превърна в храм,
но когато книгата на живота си разлистих,
аз, уви, не те открих там.
А аз съм нежна пеперуда,
що мечтае за любов, за пролет,
че душата ми е млада, луда
и иска на теб да кацне след полет.
© Георги All rights reserved.