От бури, ветрове и необичанесе превърнах в себе си!
Кали се душата ми
и сърцето ми се втвърди.
На камък стана...
тежи в гърдите.
Очите ми не са плакали отдавна.
Сухи са. Като кладенец. Болят.
Свикнах със всичко… Почти.
Свикнах да не обичам,
да не искам, да не търся,
да не чувствам…
От толкова необичане
станах безчувствен… Почти.
… Не мога да убия пеперуда!
29.11.2015 г.
Емил Стоянов
© Емил Стоянов All rights reserved.