П Е П Е Р У Д А
Както болка спира се с омраза
и "ОБИЧАМ ТЕ" е само фраза.
Градът премигва в светлина
и липсва новата зора.
Че тънък слой мъгла
обгърнал е и мен, и теб.
Някой ден ще се събудиш
от помисли обзет...
Пеперудата ти дни наред
била е само какавида,
но отлетяла е напред,
а ти отново си повтарял
само "стига".
Получи си урока -
не вярвай никога на какавида...
© Привидение Иванова All rights reserved.