May 13, 2012, 5:23 PM

Пеперуди 

  Poetry » Other
902 0 6

Те летят без крила, 

имат си шарени думи. 
Нужда нямат от глас, 
кацат по тънките струни.
Толкова пролет побрали,
хвърлят копнежи по лятото...
Толкова слънце мечтаят, 
колкото в дъжд
прогизваха някога... 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??