Jun 5, 2013, 7:56 AM

Пеперудите в гласа 

  Poetry » Love
503 0 0

Скрила пет пеперуди в гласа си -

пет тайни щастие... при мен ела,

сезоните и твоята любов

усещам ги с петте си сетива

и за теб съм винаги готов,

ела - сърцето ми в стих ще се пръсне...!

 

Знай, че имам много да се моля...

и сърцето ми ще се повтори,

докато е нежната ти воля,

докато Бог със Дявола се бори -

докато свърши вечността аз твой съм...!

 

Ако и пеперудите в стомаха ти

някой ден превърнат се във малки хора,

изгубили свойте любовни остатъци -

сърцето ти за тях аз мигом ще отворя

със думите изписани наместо залъци…

за теб, в които цял един живот съм сложил...!

 

Незнайно сложно е и някак толкоз просто

как не мога още със това да спра -

сякаш през затворена врата аз каня госта,

а още дишам с пеперудите в гласа ти...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??