Заради мен не оставай, заради мен си тръгни -
писмо ми прати,
за да знам, че тъгуваш…
Заради мен не будувай, заради мен си легни -
с когото поискаш,
за да знам, че тъгуваш…
Заради мен не унивай, заради мен се хили -
с пълно гърло, с все сила,
за да знам че тъгуваш…
Заради мен не забравяй, заради мен запомни:
перце до звездичка съвсем не блести.
© Гергана Янчева All rights reserved.