Oct 25, 2011, 9:16 PM

Перла 

  Poetry » Love
856 0 3

Като перла в морето блестиш. 

Пътя ми нежно осветяваш.      

Като орлица над мене кръжиш. 

Любовта си със страст подаряваш.     

Моето бижу си ти прекрасно.      

Показваш пътя ми в тъмна нощ.  

Талисманът, пазещ ме от зло,            

украсяващ живота ми с любов.   

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??