Попей ми, приятелю мой!
Изпей ми най-нежната песен
и бурята в мен успокой
с мира, от гласа ти донесен.
Попей ми, приятелю мил!
Попей ми за болка и радост…
Ти в песните си съхранил
любов и надежда, и младост!
© Христина Радомирова All rights reserved.
Поздравления, вълшебнице!!!