Jun 6, 2014, 9:16 PM  

Песен 

  Poetry » Phylosophy
413 0 0

Как да пея песен,

когато сърцето мълчи?

Как да се събудя от съня отнесен,

когато върху всичко стъпил си ти...

 

Моята утеха е моята скрита надежда,

че светът ще е по-хубав,

че светът ще е по-светъл... някой ден.

И, може би, ще открия в мен нова песен,

в която ще се пее за всичко, което нявга беше в мен!

 

Как да се боря сега?

когато нямам оръжие?

Видяла всяка страна

и знам, че нищо няма значение...

 

И даже ако повярвам, че има...

Как да го преоткрия?

Не мога постоянно да се боря

призраците зли да прогоня! Не Мога!

 

Задачи хиляди

сърцето зове!

Въпроси хиляди

душата зове...

 

 

 

 

 

 

 

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??