Dec 30, 2006, 11:05 AM

Песен без думи 

  Poetry
664 0 4
Изпей ми песен без думи -
нежна и чуствена като целувка...
Изпей ми песен без думи -
от нея да се лее благодат...
Изпей ми песен без думи -
пълна с мечти и живот...
Изпей ми песен без думи -
съдбата ни в нея преплети...

© Цвета Лазарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??