Песен за душата
Да напиша песен за душата -
как да сторя аз това?
В малка книжка да
я сложа таз творба!
Песента е животът на душата!
Ако е живяла тя добре,
песен чудна ще напиша
във куплети със цветя.
Лош живот ли е видяла -
нямам думи да обясня колко трудно е това.
Ужасът е много, много, че стопил е
перото, натопено в таз тъга!!!
© Мина Конарова All rights reserved.