Песен за Теб
Обичах много хора преди теб - така е,
но винаги имаше някаква отрицателна енергия.
Колко години те гледах, но не те виждах.
Накрая престраших се и казах ти: "Здравей".
Ти не ме възприе,
но какво да се прави -
аз още те обичах...
Пр.: Странно, колко бързо стана...
Обичах те,
но после какво - разбрах, че не заслужаваш ме ти.
Мислех, че любов като моята няма.
Бях със теб в мечтите си.
Исках да станат реалност, но уви - не!
Пр: ...
Гледах - край теб - момичета, колкото искаш.
От ревност умирах.
Не знаех какво да правя.
Да узнаеш или не?
Пр: ...
Но един ден започнах да мисля не със сърцето,
не със мозъка, а със гордостта си.
Ти не си за мен - истината е такава.
Пр: ...
© Ани All rights reserved.