Харамия смел и талантлив
усети страдание от клеветата,
че светът жесток е и несправедлив,
че обвиниха го, че убил си е жената.
Клюки, лъжи и обиди
младия поет убиха.
Дали читателят ще види,
че нещата много се не промениха*!?
_________________________________________
*Имат се предвид клеветите, злобата и завистта към тези, които превъзхождат мнозина други с морала, ума, красотата и/или известността си.
© Георги All rights reserved.