Музиката на света -
е родила РАДОСТТА.
Щом сърцето ти не пей -
в мъка само ще живей.
Като птичка волнокрила -
песен всекиму дари.
Трудностите във живота -
с музика навред срещни.
И когато всеки с песен
и любов света дари,
РАДОСТТА навред ще грее -
мъката ще разтопи.
Хей, хей,
ти запей -
в мъка само
не живей!!!
© Гергана Спасова All rights reserved.
твоят звънък глас