Ех, песничка с рефрен
и в този слънчев ден,
отново вдъхновен,
аз влюбено ти пея.
И в този слънчев ден
сърдечно те лелея,
защото си за мен
пречудотворна фея.
Сърдечно те лелея
и щастие копнея
да бъдеш, ще излея
за теб стих откровен.
Ех, песничка с рефрен
и в този слънчев ден,
отново вдъхновен,
аз влюбено ти пея.
И в този слънчев ден,
тъй както си умея,
на тебе посветен
от любовта светлея.
Тъй както си умея
надеждно ще успея
цъфтяща орхидея
да си със цвят свещен.
Ех, песничка с рефрен
и в този слънчев ден,
отново вдъхновен,
аз влюбено ти пея.
И в този слънчев ден
душата ми зове я
от теб дъх прероден
и в небеса се рея.
Душата ми зове я
и плодовита Гея.
Ти водиш ме в алея
на Рай вечно зелен.
Ех, песничка с рефрен
и в този слънчев ден,
отново вдъхновен,
аз влюбено ти пея.
© Асенчо Грудев All rights reserved.