Петък е страшно нещо!
В петък търся нещо човешко.
Петък е жестока ласка!
В петък реалността директно ме тряска.
Петък е нежен яд!
В петък всичко живо дава наряд.
Петък е новосъздаден хаос!
В петък мисли и чувства танцуват валс.
Петък е тежък пух!
В петък погледите пробиват като прът сух.
Петък е леден камък!
В петък стремежът е миниакален.
Петък е болно здраве!
В петък от душата поне късче дали ще остане?
Петък е невярваща си вяра!
В петък напук надеждата изгрява!
Петък е сън наяве!
В петък само любовта ще остане!
© Симона Господинова All rights reserved.
Оптимистичният край е важен!