Jan 13, 2017, 3:33 PM

Петък- тринайс(е)ти 

  Poetry » Humour
302 0 0

Петък е днес, по календара тринайс(е)ти.
Ден като ден, завършващ на наис(е)ти.
От какво да се боим?!
Какво не можем в тези цифри да търпим!?
Дори сборът им е цифра приятна,
тя не ни плаши с мистика необятна.
Та нали всеки знае, че не цифрите, числата 
предизвикват ни усмивки на лицата?
А това се случва вътре в нас,
всяка минута, всеки час, 
когато на света погледнем с добри очи,
когато пламъче любовно в нас пламти.
Когато Душата, дори и да мълчи,
звуци вълшебни издава... та чак кънти! 

© Мария Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??