Пианото чака
Облечено в черно и бяло,
Като радост и болка.
Като любов и омраза.
Помни скритите страсти,
Помни тъгата, емоциите.
Чака нечии пръсти.
И един силует на жена,
Чакаща някого в нощта,
Но Лунната соната се слуша другаде днес,
За някоя друга жена.
А нашето пиано мълчи.
Щом и ние с теб мълчим.
© Красимира Гущерова All rights reserved.