Feb 14, 2006, 3:05 PM

Пиедестал на моите мечти... 

  Poetry
719 0 0
Едничко нещо, искам да ти кажа,
че смисъла за мен си само ти...
Аз знам, не съумявам да ти го покажа,
но моето сърце за теб тупти.

Не искам с мен да си нещастен,
поискаш ли живота ще си подаря,
единствено да си до мене,
Отидеш ли си, знам че ще умра.

По-хубави от твоите целувки няма,
това от мен го запомни...
Обичам те, и по-голяма
от мойта обич, няма разбери...

Аз знам понякога ти писва,
за “нищо” сълзи да изпълват моите очи,
Но знай, че ти ми липсваш,
и няма ли те адски ме боли...

Не се сърди, но те превърнах
в пиедестал на своите мечти...
С теб живота си обърнах,
от мрачен стана толкова красив.

Ти даде ми това, което нямах,
което молех нощем Господ да ми подари,
Опитвах да се скрия, да избягам,
но твоето сърце ме победи...

Спечели битка на болезнена любов,
на обич по – гореща от кръвта,
спечели битка над един живот,
обсебен повечко от страх и самота...

Ти стана мойта доза наркотик,
да мога да живея утрешния ден..
...сега си спомням беше доста упорит,
не се предаваше и искаше да бъдеш с мен...






Сега дори да искаш да си тръгнеш,
повярвай ми, че няма да те пусна и за миг...



Обичам те!

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??