Nov 8, 2013, 8:15 PM

Пиклювци 

  Poetry » Civilian
890 0 2

Пиклювци

От некадърници аз все  завися!
И съм принуден да съм мил със тях.
О, как ги мразя! Противя се,
това са клоуни, за смях!

Не ги понасям и все ги презирам,
защото в джоба си ги слагам аз...
От яд неукротим умирам,
но да се справя с тях аз нямам власт.

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??