May 21, 2009, 7:30 PM

Писано ми е 

  Poetry » Love
862 0 1

Писано ми е

1. Било ми е писано да живея сама,

било ми е писано да не усетя радостта,

било ми е писано само болката

да познавам като моя сестра.

2. Тъй далеч си ти от мен.

Нощта прераства в ден,

а аз седя ли, седя

и чакам те сама.

3. Защо ни е писано да сме разделени,

да сме далеч един от друг.

Съдбата е решила това, но има и проблеми.

Ах, как искам да си тук.

4. И радост от живота не извличам,

крещя, останала без глас.

Друг никой няма да обичам,

заклевам се пред Бога аз!

© Кристиана Кръстанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много тъга, Криси! Сигурна съм, че Съдбата ти е подготвила много хубави емоции и щастливи мигове. Позволи и да ти ги поднесе!
Random works
: ??:??