ПИСМО
В моите длани оставаш -
на снимка, моя бивша любов.
Вдигам с чаша „наздраве”,
а в сърцето е старият зов.
Само вятърът влиза у нас,
сякаш ми носи от тебе писмо.
Едва не заплаквам на глас.
Споменът за теб за мен е клеймо...
© Мимо Николов All rights reserved.
и тъжно, и хубаво...
иска ми се да те прегърна..