Дядо Коледа добричък,
днес седя си сам-самичък,
тайно пиша писъмце с молба
от мен и още две деца.
На бате Ванчо би ли дал
един магичен химикал,
задачи да решава лесно,
домашните да са чудесни!
На Ани подари вълшебник,
да може в новия бележник
да трие двойка ей така,
когато махне със ръка!
Мойто име пък е Владо,
аз съм скромен, мили дядо,
под елхата ми сложи пакет -
десетина килца сладолед!
© Мария All rights reserved.